Hus & have

Træolie natur

Træolie natur. Træolie natur er en farveløs hærdende træbeskyttelse med UV filter til udendørs brug. Anvendelig til alt træ. Fremhæver træets naturlige åretegninger og struktur. Beskytter træet mod skimmel, alger og mos. Reducerer udtørring og sprækkedannelse. Træolien misfarver ikke, tørrer helt op og danner ikke hinde.

Træolie natur til udendørs brug. Beskytter massivt og hårdt træ. Indeholder UV filter.

Produktinfo

Træolie teak

Træolie teak. Træolie teak er en hærdende flot rødbrun træbeskyttelse med UV filter til udendørs brug. Anvendelig til alt træ. Fremhæver træets naturlige åretegninger og struktur. Beskytter træet mod skimmel, alger og mos. Reducerer udtørring og sprækkedannelse. Træolien misfarver ikke, tørrer helt op og danner ikke hinde.

Træolie teak til udendørs brug. Beskytter massivt og hårdt træ. Indeholder UV filter.

Produktinfo

Havemøbel- og terrasserens

Havemøbel- og terrasserens. Havemøbel- og terrasserens er et stærkt alkalisk rengørings og affedtningsmiddel. Anvendes til udendørs rengøring af havemøbler og terrasser udført i massivt træ og andet hårdt træ. Fjerner effektivt snavs, gamle olierester og fedt. Efter rengøring anbefales det at beskytte træoverfladen med Nordkem Træolie som kan leveres i natur eller teak.

Havemøbel- og terrasserens fjerner snavs, gamle olierester fra massivt og hårdt træ.

Produktinfo

Sten- og fliserens

Sten- og fliserens. Sten- og fliserens renser og rengør effektivt alle sten-, cement- og betonoverflader for snavs, aflejringer og misfarvninger efter planter. Produktet anvendes i koncentrat i tørt vejr. Sten- og fliserens kan affarve og plette tekstiler, metal og træ.

Sten- og fliserens rengør alle sten-, cement- og betonoverflader for snavs og afrejringer.

Produktinfo

Grundrengøring

Grundrengøring. Grundrengøring er en alkalisk rensevæske. Fjerner kraftigt snavs, fedt, olie, sod, salt, græssaft m.m. Kan anvendes som affedtning inden malearbejde. Anvendes til presenninger, motordele, drejebænke, maskiner, betongulve, græsslåmaskiner, grønthøstere, traktorer, affaldscontainere og lignende.

Grundrengøring fjerner kraftigt snavs, fedt, olie, sod og salt.

Produktinfo

RR Bitumen revnesanering

RR Bitumen revnesanering. RR Bitumen patron er en 1- komponent specialbitumen til tætning af revner og samlinger. Produktet giver en slidstærk og fleksibel forsegling, der klæber på næsten alle underlag. RR Bitumen er ideel til små reparationer på veje, tage, betongulve, ramper, sokler på huse og lignende.

RR Bitumen til slidstærk og fleksibel tætning af små revner og samlinger.

Produktinfo

Reaktiv asfalt RR Herwazid

Reaktiv asfalt RR Herwazid. Reaktiv asfalt RR Herwazid er det miljørigtige valg, da den indeholder planteolie. Denne asfalt kan bruges hele året rundt og kan udlægges fra minus 30°C. til plus 40°C. Produktet anvendes til reparationer af slaghuller og huller på veje hvor der er stærk trafikbelastning. Før udlægning hældes 0,3-0,5 liter vand i spanden for at aktivere bindemidlet. Det anbefales at man først bruger RR HKM Primer som vedhæftningskant. Asfalten kræver stampning enten med en handstamper eller en lille pladevibrator og slut af med  lidt sand eller splitter. Asfalten  kan lægges ud i al slags vejr. Asfalten udlægges koldt.

Reaktiv asfalt til reparation af små huller i beton og asfaltveje med stærk trafik.

Produktinfo

Koldasfalt RR Kaltmischgut

Koldasfalt RR Kaltmischgut. Koldasfalt RR Kaltmischgut repair anvendes til udfyldning af slag- og borehuller, små huller i asfalt og reparation rundt om brønddæksler og lignende. Produktet kræver ikke specielværktøjer men skal stampes let. Den sidste hærdning sker ved trafikkens belastning. Det anbefales at man først bruger RR HKM Primer som vedhæftningskant, for at opnå det bedste resultat og slutter af med lidt sand eller splitter efter endt arbejde. Asfalten  kan lægges ud i al slags vejr.

Koldasfalt til reparation af små huller i beton og asfaltveje.

Produktinfo

RR HKM Primer til asfalt

RR HKM Primer til asfalt. RR HKM Primer er produceret på Bitumbasis. Produktet anvendes før pålægning af asfalt som vedhæftningskant således at asfalten hæfter bedre.

RR HKM Primer på Bitumbasis anvendes som vedhæftningskant til asfalt.

Produktinfo

Bliv kunde

Hvordan fungerer Private Label?
Hvordan bliver jeg kunde?
Salgsbetingelser
Har du spørgsmål?

Firma info

Om os
Miljø, ansvar og sund fornuft
Forhandlere Camping og Yacht
Privatlivspolitik

Kontakt os

+45 55 72 09 17
Man - Fre: 08:00 - 16:00
mail@nordkemi.dk
Send en besked

Bliv kunde

Hvordan fungerer Private Label?
Hvordan bliver jeg kunde?
Salgsbetingelser
Har du spørgsmål?

Firma info

Om os
Miljø, ansvar og sund fornuft
Forhandlere Camping og Yacht
Privatlivspolitik

Kontakt os

+45 55 72 09 17
Man - Fre: 08:00 - 16:00
mail@nordkemi.dk
Send en besked

Copyright © 1970 - 2023 - NORDKEMI | CVR 10123623

Indkøbskurv